Second Hand Ystad

Välkommen till Karins Magasin

Öppet Lördagar och Söndagar kl. 12-16

Gamla saker får nytt liv

Är du på jakt efter något speciellt föremål så kanske du hittar det du söker hos mig. I min second hand i Ystad, Karins Magasin, så finns det en uppsjö av ljusstakar, vaser, serviser, prydnadsföremål och möbler. Med andra ord finns det en mängd olika prylar från olika tidsepoker i historien som bara väntar på att få nytt liv hos nya ägare. Artiklar och antikviteter för alla säsonger och ändamål finns till salu. 

Oavsett om du letar efter en möbel, prydnadsföremål eller annan inredning och kuriosa så finns det en stor chans att du hittar det du säker när du kommer till min second hand här i Ystad. Dem som kommer till butiken säger att det är både spännande och roligt att se sig om i butiken även om de inte alltid köper något. Bara att se sig om kan ge inspiration och idéer.  

 

Second hand Ystad

Våga vara dig själv och skapa dig en unik stil! Massproduktionen av möbler gör att många hem ser ut ungefär på samma vis men det verkar som om alltfler personer börjar våga skapa personliga och unika hem. Det speciella med en butik som säljer second hand är att det bara finns en eller ett fåtal upplagor av en produkt. Hos mig finner du både vackra och originella rariteter. 

Oavsett om du finner vad du söker eller inte så kommer du garanterat tycka att det blir en rolig upplevelse att kliva innanför dörrarna till min second hand i Ystad. Det finns så många fördelar med att handla second hand; det blir billigare än att köpa nytt och det är också bra för miljön när prylar återanvänds i stället för att slängas. Varmt välkommen till min butik som håller öppet på lördagar och söndagar för närvarande. 

TELEFON
0411 – 700 68
0725 – 55 60 90